一品教程
2016Maya恐龙建模教程
  • 百度链接:http://pan.baidu.com/s/1kVGoI5T
  • 提取码:1e7y
  • 阿里云(不限速):
  • 天翼链接(不限速):
  • 天翼提取:
  • 115链接:
  • 备用地址:
  • 解压密码:
  • 资源类型:
  • 文件大小: MB
  • 发布时间:2016-5-14 15:18
  • 人       气:1234
  • 回复数量:13

SimplyMaya - Burt The Cartoon Dinosaur Vol 1 - Modeling
English | 2016 | mp4 | H264 1920x1080 | AAC 2 ch | 7 hrs 52 min | 3.17 GB
eLearning | Level: Beginner | Software: Maya 2016
This tutorial takes you through the modeling of Burt the Cartoon Dinosaur. Special attention is paid to creating nice topology with quads and an edge flow that can easily be rigged and animated. So if you have some experience in Maya and you're looking to learn character modeling this is a good place to start.
We're working in Maya 2016, but you can follow along fine in any earlier version. Step-by-step scene files are included, and when you complete this project you will be able to create cartoon characters based on your own designs.
教程-伯特卡通恐龙Vol1-建模
英语|2016|mp4|H2641920 x 1080|AAC2ch|7小时52分钟|3.17GB
电子教学|级别︰初学者|软件︰玛雅2016 年
本教程需要你通过建模的瞿卡通恐龙。创建好的拓扑与股四头肌和一个边缘流,可以轻松地操纵和动画,给予了特别关注。所以如果你有一些经验在玛雅人和你想要学习角色建模这是一个很好的地方开始。
我们正在在玛雅2016 年,但你可以遵循沿罚款在任何以前的版本。一步一步的场景文件都包括在内,和当你完成这个项目,您将能够创建基于您自己设计的卡通人物。
本站首发,永久链接:https://www.yipinsucai.com/thread-38079-1-1.html
收藏0 0 反对0

精彩评论 13

沙发
高小白 发表于 2016-8-6 23:49:27 | 只看该作者
板凳
零先生 发表于 2016-10-4 14:29:08 | 只看该作者
很好的资源
地板
溜溜绿豆 发表于 2016-10-26 22:49:01 | 只看该作者
谢谢楼主
谢小谢 发表于 2016-10-27 12:29:48 | 只看该作者
谢谢分享
abab 发表于 2016-12-1 17:09:17 | 只看该作者
谢谢 谢谢 谢谢 谢谢 谢谢 谢谢 谢谢 谢谢 谢谢 谢谢 谢谢
三尺剑 发表于 2017-9-26 11:23:29 | 只看该作者
恐龙好好好
dream-high 发表于 2017-10-11 22:50:56 | 只看该作者
ljmin18 发表于 2017-10-19 18:04:15 | 只看该作者
谢谢分享
wx_i4Vv82jR 发表于 2017-12-11 11:28:44 | 只看该作者
非常感谢好东西
flyfoy 发表于 2017-12-27 23:20:03 | 只看该作者
萌萌的恐龙造型,谢谢分享!
wx_LAPyEs1P 发表于 2018-4-7 21:50:17 | 只看该作者
flyfoy 发表于 2017-12-27 23:20
萌萌的恐龙造型,谢谢分享!

膜拜大神
诳无惧 发表于 2018-5-5 22:22:15 | 只看该作者
谢谢分享
  • 猜您喜欢
  • 热门素材
  • 下载排行
  • 最新资源

微信订阅号